Grasrollen kwekerij West Vlaanderen Ieper

Eigen graszodenkwekerij in West-Vlaanderen: grasmatten van kwaliteit

U zoekt grasmatten voor de aanleg van uw gazon in West-Vlaanderen? Gevonden! Graszodenkwekerij Greenline is dé expert voor uw gazon. In 1993 begonnen we met 5 hectare. Twintig jaar later bedekken onze grasmatten bijna 25 hectare. We breidden niet alleen onze grond maar ook onze techniek en ons machinepark uit. Want alleen het beste is goed genoeg voor úw grasmatten, zoals de fijnste graszaden, een professionele zuigwagen en een automatische stapelmachine. Daarnaast vindt u bij ons ook meststoffen voor uw gazon  en verschillende soorten boomschors.

Greenline grasmatten: van graszodenkwekerij tot verkoop, transport én advies

Greenline? Dat is teelt, verkoop, transport en advies over grasmatten onder één dak. De grasmatten van onze graszodenkwekerij zijn pas klaar voor verkoop na strenge kwaliteitscontroles. Onkruid, droogte en kale plekken maken bij ons geen schijn van kans. Bovendien zijn we gestart met de bouw van onze opslagplaats, zodat uw vers gesneden graszoden altijd fris staan, klaar voor plaatsing.

Sportterrrein of speelgazon? Met grasmatten van een graszodenkwekerij!  

Naast de traditionele siergazons heeft Greenline zich ook gespecialiseerd in grasmatten voor speelgazons en sportterreinen. In onze graszodenkwekerij in West-Vlaanderen vindt u de ideale graszoden voor uw voetbalspelers of ravottende kinderen. De grasmatten van Greenline zijn zo geteeld dat ze tegen een stootje kunnen én hun frisgroene kleur behouden.

Benieuwd naar onze scherpe prijzen ? Net zoals onze grasmatten zijn die volledig op maat gesneden: u betaalt wat uw gazon nodig heeft en geen cent meer – vanaf 1 m2.
Bestelt u voor 12 uur ’s middags? Dan hebt u de volgende dag al verse grasmatten in uw tuin liggen!

grasmatten kwekerij ieper greenline
grasrollen van hoge kwaliteit particuliere en professionele verkoop
grasrollenkwekerij met levering aan huis
graszoden opgerold van hoge kwaliteit voor professionele tuinaanleggers