Hoe grasmatten plaatsen

Graszoden plaatsen: volgens de regels van de kunst

Een professionele selectie en combinatie van graszaden vormen de basis van onze kwaliteitsvolle grasmatten. Maar dat is maar het begin. Ook het plaatsen van uw graszoden gebeurt het best volgens de regels van de kunst. Vertrouw op onze twintig jaar ervaring. Wij kennen de beste vakmannen om uw graszoden te plaatsen.

Graszoden plaatsen? Stoom eerst uw bodem klaar!

Voordat u uw grasmatten uitrolt, moet u uw bodem ‘prepareren’. Nivelleren, bemesten, aandrukken en opharken: graszoden plaatsen is een heus karwei. Maar Greenline regelt het met plezier voor u! Vakmannen vereffenen uw ondergrond, zodat u niet struikelt door de bulten of putten in uw gazon. Daarna behandelen ze uw bodem met de beste bemesting en vermijden ze verzakkingen door de bovenlaag stevig aan te drukken. Nog even de aarde opharken … en dan is het tijd om uw graszoden te plaatsen!

Graszoden plaatsen is precisiewerk

Grasmatten rolt u niet zomaar even uit. De wortels moeten contact maken met de ondergrond, het werk van experts. Bovendien plaatsen ze de graszoden zodat ze overal aansluiten, met een naadloos gazon als resultaat. Onregelmatige vormen snijden we vakkundig bij met een scherp mes. En elke aangelegde strook wordt meteen besproeid. Wilt u een onberispelijk gazon? Dan geeft u de hele procedure het best in handen van een expert.

Opgelet! Wij leggen zelf geen graszoden, hiervoor werken wij samen met tuinaanleggers uit de buurt.

graszoden kwekerij met verkoop en levering van grasmatten
graszoden kwekerij met verkoop en levering van grasmatten
graszoden kwekerij met verkoop en levering van grasmatten
graszoden kwekerij met verkoop en levering van grasmatten